De geschiedenis

De geschiedenis van Rib & Steakhouse "The Longhorn" begint met de kerst van 1993. Op 25 december worden de deuren van het eerste "Longhorn" restaurant geopend in Grubbenvorst (Limburg). Al snel wordt, door het grote succes, het tweede steakhouse geopend in Oirschot (Brabant) in november 1994. The Longhorn in Grubbenvorst heeft inmiddels een nieuwe uitdaging gevonden en haar deuren heropend in Broekhuizenvorst. Hetzelfde concept, maar een andere lokatie op Recreatiepark "Kasteel Ooijen".

Voordat de eerste "Longhorn" geopend werd is er uitgebreid onderzoek gedaan in diverse steakhouses in Texas, U.S.A. Door dit onderzoek zijn stijl, werkwijze en interieur van "The Longhorn" tot stand gekomen. Rib & Steakhouse "The Longhorn" heeft een echte Amerikaanse formule ontwikkeld die aangepast is aan de Europese normen.

Ongedwongen

"The Longhorn" restaurants zijn bij uitstek geschikt om in een ongedwongen sfeer te dineren. Niet alleen voor de hele familie of romantisch met zijn tweeën maar ook voor de zakenmensen die een gast willen uitnodigen is "The Longhorn" een bijzonder restaurant.

Bij binnenkomst krijgt u meteen een grote schaal met pinda's. De doppen kunt u gewoon op de grond gooien waarmee een ongedwongen gevoel van het oude wilde westen wordt gecreëerd. Kaarslicht erbij en uw avond kan al niet meer stuk!

copyright www.longhorn.nl