Oirschot

Rib & Steakhouse "The Longhorn" Oirschot ligt in een bosrijke omgeving van Noord-Brabant aan een toeristische route. In november 1994 is het restaurant geopend na het succes van de eerste "Longhorn" in Grubbenvorst. Het restaurant is geheel in Western stijl ingericht en daarmee een stukje U.S.A. in Nederland geworden. In de omgeving wonen veel Amerikanen die het restaurant ook regelmatig bezoeken. Niet alleen voor de goede gerechten maar ook om heel even "thuis" te zijn.

Ook voor bedrijven heeft Rib & Steakhouse "The Longhorn" heel, veel te bieden. Daarvoor kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen. Heeft u een idee? Wellicht bieden wij daar de oplossing voor.

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag : 17:00 - 22:30

Zondag : 12:00 - 22:30

Alle feestdagen : 12:00 - 22:30

 

Rib & Steakhouse "The Longhorn" Oirschot

Eindhovensedijk 35

5688 GN Oirschot

Telefoon: 040-262 24 96

info@longhorn.nl

(reserveren per e-mail is mogelijk tijdens kantooruren.)

Broekhuizenvorst

Het restaurant ligt op het Landgoed Kasteel Ooyen in het fantastische Limburgse landschap. Het restaurant is eind maart 2004 geopend en is geheel in Western stijl ingericht. Bij het restaurant zijn een kinderboerderij en een speeltuin. De kinderen zullen zich zeker niet gaan vervelen! Tevens is er een groot terras waar met mooi weer gegeten en gedronken kan worden.

 

Openingstijden

De openingstijden zijn seizoensgebonden.

 

Rib & Steakhouse "The Longhorn" Broekhuizenvorst

Blitterswijckseweg 2C

5871 CE Broekhuizenvorst

Telefoon: 077-463 40 00

 

copyright www.longhorn.nl